Sortida naturalista: Projecte Biodiversitat Insecta Collserola

Data de l'activitat: 
dissabte, 13 abril 2024 - 10:00am

Data: dissabte, 13 d’abril de 2024
Horari: matí, de 10:00 a 14:00 h
Punt de trobada
Estació de Les Planes dels FGC (Carretera de Vallvidrera)
Edat recomanada: a partir de 7 anys. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult responsable

La diversitat d’insectes al sotabosc mediterrani

Itinerari pel cor de la Serra de Collserola per conèixer el projecte Biodiversitat Insecta Collserola d’estudi dels insectes de l’àrea forestal de Can Balasc, on es troba l’estació biològica del parc. Al llarg del recorregut que transcorre per l’àrea d’estudi d’aquest projecte, fins al Turó de Can Balasc, veurem alguns mètodes d’observació i mostreig d’artròpodes.

A càrrec de Jorge Mederos, investigador i col·laborador del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Cal portar esmorzar (dinar opcional) i beure, ens aturarem a fer un ganyip a l’entorn de l’estació biològica de Can Balasc.

Dades cartogràfiques del punt de trobada:  http://www.icc.es/vissir/index.html?K3NnQpdQI

Informació addicional:

  • Aquestes sortides són gratuïtes per als socis de l’AAMCNB i els seus acompanyants. Pels no socis tenen un preu de 5€, que es pagaran en el moment de fer la inscripció a través de transferència bancària al compte corrent de l’AAMCNB: ES95 3025 0001 1014 3354 8694 (Caixa Enginyers).
  • L’aforament és limitat a un màxim de 20 participants.
  • Cal inscriure-s’hi amb antelació a nbranasv@gmail.com indicant: Nom sortida; Nom(s) i Cognoms dels assistents; telèfon mòbil i correu electrònic; i si sou socis de l’AAMCNB.
  • Tingueu en compte les condicions climatològiques i porteu aigua i l’equipament adequat: roba discreta, impermeable, calçat còmode, barret, protector solar.
  • Es recomana portar llibreta de camp, guies i els instruments que vulgueu (càmera, binocles, telescopi terrestre, lupa).