Activitats familiars


Foto: Jordi Casañas

Quantes vegades ens preguntem com proporcionar als nostres fills experiències memorables, com sorprendre’ls amb el propòsit que, ja des de ben petits, descobreixin una passió per a la resta de la seva vida.

Al Museu de Ciències Naturals us obrim un món. Volem que us el feu vostre. Un món per recórrer des de l’inici dels temps fins a l’actualitat. Un món per descobrir, ple de meravelles i misteris.

No cal anar gaire lluny. És molt a prop: al Museu Blau, i també al Jardí Botànic de Barcelona, als espais naturals que ens envolten i a les sortides i les activitats que fem.

Com Amics del Museu, tu i la teva família, veniu al Museu tantes vegades com vulgueu. Exploreu. Divertiu-vos. Sortiu a la natura i compartiu el vostre interès amb altres famílies. Participeu en  el projecte del Museu. Feu nous amics.

Algunes de les activitats que fem són:

Visual journaling


Foto: Gabriel Erosa

Trobades al Museu Blau per fer un diari visual. Les condueix en Gabriel Erosa, col·laborador dels Amics del Museu i professional de la comunicació que practica el visual journaling des de fa temps. Ell ens dóna unes pautes i després sortim a dibuixar a les sales. Al final de la sessió posem en comú tots els treballs.

Tots els nivells d’habilitat en dibuix són benvinguts!

No hi ha temes predeterminats, veniu i dibuixeu els vostres animals, minerals o plantes preferits.

Nosaltres us proporcionem una llibreta i un llapis, però podeu portar també els vostres materials de dibuix preferits.

Recomanats per a famílies amb infants de més de 6 anys.

Aquí podeu veure algunes fotografies de la primera trobada que vam fer el 18 d’abril de 2015.

Visual Journaling - abril 2015
Foto: Margarida Loran

Activitats familiars exclusives per als Amics

Un cop l’any, a la tardor, el Museu Blau programa un dia d’activitats familiars exclusivament per als socis dels Amics, pensades per a diferents edats. Acabem les activitats amb una xocolatada!

Activitats regulars del Museu per a les famílies


Foto: museuciencies

El Museu ofereix al llarg de l’any una programació regular d’activitats familiars o aptes per a tots els públics i edats. Podeu consultar l'agenda d'activitats del Museu.

Aquestes activitats, que van incloses en el preu de l’entrada, són gratuïtes per als Amics del Museu. Els Amics també gaudeixen d’inscripció preferent , i en algunes activitats de molta afluència es reserven un nombre de places exclusives per als Amics.