Visita cultural: La col·lecció de minerals del Museu Mollfulleda

Data de l'activitat: 
dissabte, 18 setembre 2021 - 10:30am

Dia: 18 de setembre
Horari: de 10:30 h a 13:00 h
Lloc: Museu de Mollfulleda de Mineralogia
Preu: 3 €/1,50 € estudiants i persones en atur / gratuït socis l’AAMCNB

Visita guiada a la col·lecció sistemàtica del Museu Mollfulleda de Mineralogia i la representació de la mineralogia topogràfica catalana.

El Museu Mollfulleda de Mineralogia és un museu de caràcter científic que ofereix una valuosa col·lecció de minerals de tot el món classificats sistemàticament i una de les representacions més importants de la mineralogia catalana, un valuós testimoni de la història de la mineria a Catalunya.  S’hi troben representats un gran nombre de jaciments i espècies, en la que constitueix la més extensa representació de minerals de les comarques catalanes en una col·lecció pública.

  
©Museu Mollfulleda de Mineralogia

Organitza: Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (AAMCNB), amicsmcnb(arroba)gmail.com
A càrrec de: Marc Campeny, Conservador de Mineralogia del Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Places:capacitat de 15 persones
Com arribar-hi: Museu de Mollfulleda, carrer de l’Església 37-39 Arenys de Mar: https://arenysdemar.cat/document.php?id=14023

Per formalitzar la inscripció cal enviar un correu [amicsmcnb(arroba)gmail.com], com a mínim, tres (3) dies abans del seu l’inici, a la Secretaria de la AAMCNB, donant el vostre nom, adreça electrònica i número de telèfon.

La inscripció es farà per rigorós ordre d’inscripció. Hi haurà una llista d’espera per cobrir baixes eventuals.

La inscripció comporta l’acceptació i compliment de les normes sanitàries vigents en relació amb la pandèmia del Covid-19.