Visita al Museu de Ciències Naturals de Granollers

Data de l'activitat: 
dissabte, 19 octubre 2019 - 4:00pm

 

Activitat ajornada

El Museu de Ciències Naturals de Granollers te ja una llarga trajectòria que va molt més enllà d’un museu comarcal. Ha estat i és referent en algunes branques de la recerca zoològica (micromamífers, quiròpters, lepidopterologia, etc). Des d’ell s’han impulsat i coordinat projectes com El BMS , per al monitoratge de poblacions de papallones, de prestigi internacional. Ha dut a terme una tasca important d’adquisició i preservació de col·leccions d’interès ( insectes, biblioteques...) evitant la seva desintegració  o desaparició.

Recentment s’ha renovat la part d’exposicions permanents: “Tu investigues”, la sala d’invertebrats vius i les aules de Malacologia de Frederic Travé i de Paleontologia de Joan Baptista Viader. Visitarem la Biblioteca.  Ho farem de la mà del seu director Antoni Arrizabalaga. Passarem a l’exposició temporal “Carrera espacial a la Lluna”.

També ens mostraran la part científica, no oberta al públic amb col·leccions d’Entomologia, Mastozoologia i Herpetologia, principalment, i el banc de llavors del Vallès Oriental.

Finalment, podrem  assistir a una sessió del Planetari del museu.

Informació pràctica

A la plana web del Museu trobareu tota la informació d’accés. Està situat al carrer Palaudàries, 102  de Granollers, a pocs minuts a peu de l’estació de tren, i té descompte en aparcaments propers per als que hi aneu amb cotxe: 

http://www.museugranollersciencies.org/es/museu/visitar/

Inscripció: cal inscripció  prèvia per reserva de plaça, escriure un e-mail a amicsmcnb@gmail.com Aformanet limitat.

Condicions i preu: activitat  gratuïta pels socis; no socis 5 € per persona; sense límit d’edat; visita guiada en català.