Visita cultural: El Museu Martorell per dins

Data de l'activitat: 
dissabte, 8 octubre 2016 - 10:30am
Museu de Geologia de Barcelona. Foto de Jordi Vidal

Lloc: Museu Martorell, Parc de la Ciutadella
Data: dissabte, 8 d'octubre de 2016
Horari: de 10:30 a 13:00 h
Adreçat a: activitat exclusiva pels socis dels Amics del Museu
Preu: gratuït pels socis dels Amics del Museu i els seus acompanyants
Places: número de places limitat a 20 persones. Cal inscriure’s prèviament.
Inscripció: envieu un correu a amicsmcnb@gmail.com i indiqueu el nom de l'activitat; nom(s) i cognoms; telèfon mòbil i correu electrònic i el número de soci de l’AAMCNB
Més informació www.amicsnat.cat

Ponents: Montserrat Navarro, cap del Centre de Documentació; Vicent Vicedo, conservador de Paleontologia; Marc Campeny, documentalista de Minerologia

__________________________________________________

Visitaremel Museu Martorell, una de les seus científiques del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Des de l’any 1924 i fins a l’actualitat, el Museu Martorell està dedicat a les Ciències de la Terra i durant tot aquest temps, més de vuitanta anys, s’hi ha dut terme la custòdia, documentació i recerca d’importants col·leccions geològiques del nostre país.

Durant la visita es donarà a conèixer el funcionament del fons documental del museu i alguns treballs de conservació i de recerca vinculats a les col·leccions de fòssils, minerals i roques.

És una magnifica oportunitat d’accedir a espais com el laboratori de làmina prima de roques o la col·lecció de micromuntatges de minerals, temporalment tancat al públic general, i fer-ho de la mà de Montserrat Navarro, cap del Centre de Documentació, del Dr. Vicent Vicedo, conservador de Paleontologia, i del Dr. Marc Campeny, documentalista de Mineralogia. 

Podeu trobar més informació sobre el Museu Martorell als següents enllaços: