Visita al Museu Valencià d’Història Natural, a Alginet

Data de l'activitat: 
dimecres, 1 juny 2016 - 9:00am
Iberus gualterianus alonensis. Imatge de X. Vazquez, Licència Creative Commons

Dia: dissabte, 11 de juny
Horari: 11:30 a 14:30 aproximadament, més el dinar ofert per l’Ajuntament d’Alginet:
Punt de trobada: Museu Valencià d'Història Natural, MVHN (L’Hort de Feliu, c/ Mestre Chapi s/n., 46230 Alginet, Valencia)
A càrrec de: Alberto Martínez-Ortí, director del MVHN

Visita a les instal·lacions del Museu Valencià d’Història Natural, al municipi d’Alginet, València. El seu director, Dr. Alberto Martínez-Ortí, mostrarà l’equipament i descriurà els projectes més destacats. Hi haurà ocasió també per conversar sobre col·laboracions, passades, presents i futures amb el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB).

Amb el Museu Valencià d’Història Natural hi ha una nodrida experiència de col·laboració, especialment en l’àmbit de les col·leccions de Mol·luscs d’ambdós centres, el MCNB i el MVHN. Després de patir el desplaçament de València capital a Alginet, on va ser acollit per l’ajuntament, la visita al MVHN té un caràcter de confraternització per conèixer les noves instal·lacions i plantejar nous projectes conjunts.

Observacions

L’activitat és gratuïta però el desplaçament va a càrrec de cadascú. Les persones interessades us podeu posar en contacte amb l’Associació Catalana de Malacologia i l’Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (telf. 93 256 22 01  / c/e: furibe@bcn.cat) per coordinar el transport.

Si voleu passar la nit, a Alginet mateix hi ha hotels; el més proper està a 1-2 km abans d’arribar al poble, http://www.hotelesduomo.com/. També en trobareu en localitats properes: a Almussafes, on està la Ford, per exemple (http://www.hotelbartos.com/contacto-y-mapa.html, a Carlet, poble al sud d’Alginet, (http://www.hotelciudatdecarlet.com/)

L’activitat està co-organitzada per l’Associació Catalana de Malacologia i l’Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

A càrrec de Alberto Martínez-Ortí, Director del MVHN