Sisena trobada sobre Invertebrats de les Zones Humides

Data de l'activitat: 
dimecres, 27 abril 2016 - 5:00pm

Data: 28 de maig
Lloc: Reserva Natural de Sebes, Flix (Ribera d'Ebre)
Horari: de 10 a 14 h
Inscripcions: abans del 15 de maig

La sisena Trobada sobre Invertebrats de les Zones Humides tindrà lloc novament a la Reserva Natural de Sebes, Flix (Ribera d`Ebre. Tarragona) el dissabte 28 de maig de 2016, coincidint amb el Dia Mundial de la Biodiversitat.

Les edicions anteriors es van celebrar al Parc Natural dels Aiguamolls de l`Empordà, a la Reserva Natural de Sebes, Flix, al Parc Natural del delta de l`Ebre i al Prat de Llobregat.

La jornada consistirà en una sessió de ponències de 10 a 14 h del matí, a la sala d`actes del Mas del Director (Centre d`informació de la Reserva Natural de Sebes), ubicada a Flix (Ribera d`Ebre. Tarragona) (tel. 977 265112 / 685 670691)

Per dinar es preveu concertar un restaurant amb les despeses a càrrec de cada assistent. A continuació, per la tarda s’oferirà la possibilitat de visitar la zona de Reserva Natural.

Els assistents no participants a la sessió de ponències del matí (acompanyants, etc.) podem visitar igualment la zona de Reserva Natural al matí o fer una visita a la població de Flix (Castell nou, refugis de la guerra civil, etc.).

L’activitat està organitzada per l’Associació d’Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (AAMCNB) i la Reserva Natural de Sebes - Grup de Natura Freixe, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia (SCL) i l'Ajuntament de Flix.  

Les persones que vulguin presentar comunicacions científiques en el decurs de la trobada hauran de proporcionar el títol de la comunicació i un breu resum de la mateixa (màxim 10 línies) al coordinador de la Trobada Josep Joaquim Pérez De-Gregorio: jjoaquin.perez@xij.gencat.net. No més tard del 15 de maig per poder ser inclosa en el programa definitiu de la Trobada.

L’assistència a la Trobada és lliure. Tanmateix es prega que abans del 20 de maig indiqueu a l’adreça perejosep@reservanaturalsebes.org si penseu quedar-vos a dinar, per fer la reserva del restaurant.