Suport al Laboratori Naturalista del Museu

Data de l'activitat: 
dimecres, 3 febrer 2016 - 1:30pm

Els Amics del Museu de Ciències Naturals de Barcelona participem en la Campanya #JoSócDonantAmbiental. Busquem suport per encetar un programa formatiu per a naturalistes.

La campanya la posa en marxa el Tercer Sector Ambiental de Catalunya per animar a col·laborar amb les entitats ambientals. Es diu "Jo sóc donant ambiental" i està destinada a animar la gent que té ganes de protegir i millorar el medi ambient. Per aconseguir-ho, posa a l'abast de tothom un ampli ventall de formes de participació, en total més de 50 projectes impulsats per 47 entitats ambientals de Catalunya.

‘Naturalistes: fem ciència entre tots’ és el projecte dels Amics del Museu. Consisteix en programar cursos dissenyats per donar a conèixer les característiques dels grups biològics i les entitats geològiques que formen part del patrimoni natural de Catalunya. Uns cursos orientats, entre altres raons, a fomentar l'interès pels elements naturals que potser no reben prou atenció i que també són valuosos per interpretar els sistemes naturals. El projecte significa un primer pas en la construcció d'un Laboratori de suport als Naturalistes que sigui una part substancial del Museu.

Entra al nostre projecte i col·labora amb nosaltres!

També us convidem a passejar-vos pel web http://www.donantambiental.cat i comprovar la gran feina que les entitats ambientals i els seus voluntaris i voluntàries estant fent per protegir i millorar el medi ambient.