Tarda d'activitats familiars al Museu Blau

Data de l'activitat: 
dissabte, 21 novembre 2015 - 4:00pm

Lloc: Museu Blau
Data; dissabte, 21 de novembre de 2015
Hora: 16 h

Un any més organitzem una tarda d'activitats familiars al Museu Blau, exclusives per als Amics. I aquest any podeu portar una família amiga vostra!

Al finalitzar les activitats es farà un berenar per a tots els Amics participants.

Les tres activitats són gratuïtes. Cal inscripció prèvia a activmuseuciencies@bcn.cat o trucant al telèfon 93.256.22.20 (de dilluns a divendres de 10 a 13h):

Rastres (per a famílies amb infants amb edats entre 0 i 6 anys)

Possiblement no ens aturem si passem pel costat d'un grapat de roques sense cap ordre, no obstant, ens sorprendíem si aquestes mateixes estiguessin formant el contorn d'una fulla, o d'una papallona? L'art té la capacitat de captivar i emocionar. Explorarem el Niu amb la màxima sensibilitat. Convertirem el sorral en un llenç per traçar rastres, les roques i troncs en material de construcció, i les pells seran el punt de partida per fer sons imaginaris. A partir d'unes imatges projectades sobre els rastres crearem un ésser viu amb els materials que tenim al Niu. Imaginarem què menja, quin rastre deixa, quin so fa...

Places limitades a 30 persones (15 nens i 15 adults)

Fem la motxilla (per a famílies amb infants amb edats entre 7 i 12 anys)

Introducció a la preparació i realització d'una "expedició" científica i els mètodes d'investigació propis d'un treball de camp, anàlisi de les mostres i dels resultats, i la difusió del nou coneixement. Es mostraran diversos mètodes d'estudi de la fauna i la vegetació d'un lloc, com a exemples d'estudi de la biodiversitat. No es pretén l'aprenentatge de cadascún d'ells sinó que es reflexioni sobre la diversitat de mètodes d'estudi, de la tipologia dels instruments i eines, així com de les mostres. 

Places limitades a 25 persones

Dibuixem a les sales (per a totes les edats, amb nens o sense)

Tots els nivells d'habilitat són benvinguts. Porteu un quadern i un llapis, i si voleu, també els vostres materials de dibuix preferits. No hi haurà temes predeterminats, veniu i dibuixeu els vostres animals, minerals o plantes preferits. Primer donarem unes pautes, sortirem a dibuixar a les sales independentment, i després ho posarem en comú.

Places limitades a 30 persones

Us animem a participar-hi!