Vols fer de voluntari?

 

L’Associació promou el voluntariat de suport a diverses tasques del Museu. En aquests moments hi ha un centenar de persones col·laborant amb el Museu, la major part dels quals són voluntaris amb un bon nivell de coneixement, tutelats per conservadors de l’àrea científica. També hi ha persones voluntàries de perfils diversos que ajuden en altres àmbits del Museu.

Algunes experiències recents de voluntariat al Museu:

  • L'Albert Negre ha estat treballant en la preparació d’espècimens en sec (sobretot coleòpters) per a que els conservadors puguin incorporar-los a la col·lecció general del Museu. També ha treballat en la conservació d’espècimens en alcohol, de diversos tipus d'artròpodes (ortopteres, miriapodes, homopteres, etc.) provinents de campanyes de recol·lecció.


Foto: Jordi Vidal

 

  • La Beatriz Alonso ha treballat en la posada en marxa i el manteniment d’un nou programari per a la base de dades de socis dels Amics del Museu i en el seu manteniment. També ha participat en altres tasques regulars de l’oficina i en alguns projectes puntuals com l’elaboració de materials de comunicació, la creació d’un arxiu d’imatges, i atenció al públic durant les jornades BioBlitzBcn.


Foto: Jordi Vidal

  • En Gabriel Erosa, professional de la publicitat i la comunicació a l’Uruguay, i afeccionat a la il·lustració, viu a Barcelona des de 2006 i és col·laborador dels Amics del Museu. Ha treballat en la preparació de materials de promoció per a la captació de socis familiars, i ha organitzat l’activitat de Visual Journaling al Museu Blau. 


Foto: Margarida Loran